torsdag 29. april 2010

To bleier fra i går :-)

Det er så gøy å handle nye bleier, men nå har jeg begynt å gå løs på stofflageret. Blir så fryktelig dyrt å ha en boks full av PUL, bambusvelour og frotté! Disse to fikk jeg sydd i går, og de sitter fint på! Ooga Booga-bleia ble litt dum i flappene, litt for mye stoff, det dro seg litt, og borrelåsen kunne med fordel vært enda lengre ut. Men etter at jeg sydde med matpapir på giraffbleia, ble det helt annerledes. Jippi! Begge har PUL-stoff ytterst, og bambusvelour inni. Mykt og herlig! På bildet er de stappet med hver sin Muksut-prefold + tredobbelt lag bambushåndkle-fra-Pincess-innlegg.


onsdag 28. april 2010

Sytips- sy i PUL!


I dag har jeg prøvd tipset jeg har plukket opp et eller annet sted- å legge matpapir under vrangsiden av PUL-stoffet når man syr. Det var jammen lurt! Prøvde uten først, og det dro seg skikkelig. Med matpapiret på, gikk det som en lek. Hurra! Dro av papiret etterpå, og vips satt borrelåsen rett og fint på.

Real Nappy Week!

Tilbud er gøy, tøy er gøy... Og kombinasjonen kan fort bli dyr? Jeg har klart å ikke ta helt av enda, men det er jo bare onsdag! Dette har jeg bestilt meg så langt:

Jadegrønn Bitti d´lish SIO i Large:
Kongeblå SIO i Large...



...og en babyrosa SIO i Large!

Ekstra Snap In-sett i Large


Og til slutt 10 miniboostere til Itti bitti-bleier :)

Bleiene har jeg handlet fra:
www.peachytots.co.uk
www.babykind.uk
www.twinkleontheweb.co.uk

Gleder meg stor til de kommer i posten!

søndag 25. april 2010

Nye ullbukser- Curly Purly!


Den første ullbuksen jeg strikket ble jeg ikke så fornøyd med. Nå prøvde jeg Curly Purly-mønster, og er superfornøyd! Både morsomme og kjappe å strikke, og passformen er helt super! De ligger til tørk nå etter et opphold i lanolinbad, og jeg storgleder meg til å bruke dem. Jeg strikket like godt tre stykker i medium siden det var så gøy, nå skal jeg gå løs på bukser i large og extra large! Jeg kjøpte Vestlandsgarn på tilbud på Bogerud, så billig ble det også :-)

Oppskriften på norsk ligger HER

søndag 4. april 2010

Min deilige itti bitti-hylle...




Se så fiiint! Flest Bitti D´lish SIO, noen AIO og en Bitti Brites AIO! Jeg har en formsydd Bitti Boo også, men den er jeg ikke like glad i. Ikke enda i alle fall :-) Mangler fortsatt noen farger i itti-regnbuen, men de får bli i Large!

fredag 2. april 2010

Bestilt og betalt!! Hurra!

Da var favorittbleia kommet inn i mønsteret jeg ønsket meg! Eller i fargene jeg ønsket meg- har jo to i samme print men i rosafarger. Så nå er denne på vei i posten:


De to siste gangene vi har brukt Blueberry-bleier, har de sittet på 4 og 5 timer- og ingen lekkasje. Veldig greit når vi skal noe og jeg vet det kan bli lenge til neste bleieskift!